Colocare Data Center

EUDC ofera servicii de colocare in propriul centru de date de mare densitate, dezvoltat si implementat de specialisti IBM dupa cele mai inalte standarde de securitate.

Carrier-Neutral Data Center
InRow Rack-Cooling
Fara Taxa de instalare
Remote Hands inclus
Colocare per Rack Unit / ½ Rack / Rack dedicat
Acces Data Center securizat pe 6 nivele
Solicitati o cotatie

Data Center as a Service

Euro Data Center furnizeaza infrastructura necesara gazduirii serverelor si interconectarii tuturor echipamentelor IT&C intr-un mediu securizat si profesional.

Izolare Seismica

Server Rack-urile noastre sunt izolate seismic cu platforme ISO-Base pentru o protectie garantata a echipamentelor in cazul unor cutremure de pana la 7,5 grade. vezi video

High Density

Toate cabinetele noastre sunt de capacite High Density fiind configurate standard pentru a electroalimenta si racii 10KW/Rack, scalabil pana la 25KW/Rack.

Cabinete Rack

Euro Data Center este dotat cu cabinete Rack APC Netshelter SX prevazute cu PDU-uri redundante si masurabile. Accesul la Rack este securizat prin cod analogic / RFID.

Detectie & Stingere Incendiu

Euro Data Center beneficiaza de un sistem de detectie si stingere VESDA + NOVEC 1230, ce permite continuitatea activitatii si a comunicatiilor in caz de incendiu.

Electroalimentare redundanta

Pentru asigurarea continuitatii furnizarii cu energie electrica Euro Data Center beneficiaza de UPS APC Symmetra 550KW si 2 generatoare AKSA 550 KVA.

Carrier-Neutral Data Center

Euro Data Center promoveaza abordarea "Carrier-Neutral" si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.

Aveti un proiect care implica servicii de Colocare?

CONTACTATI-NE