VPS (Virtual Private Server)

EUDC pune la dispozitia companiilor un serviciu de Public sau Private Cloud bazat pe infrastructura High Performance Computing virtualizata cu tehnologia VMware vSphere si vCloud Director. Acesta permite crearea rapida si facila a unui server virtual sau a unui cluster de servere virtuale, configurabile in functie de necesitatile fiecarei organizatii si gazduite pe masini virtuale fizice performante, redundante.

Demo inclus. Try before buy!
Storage Area Network (SAN)
Scalabilitate online
Functie High Availability (HA)
Service Level garantat
Platforma IBM Storwize

VPS este un produs complementar cu Conexiune Internet si Cloud Storage.

Contactati specialistii EUDC pentru un Demo gratuit si convingeti-va de performantele serverelor virtuale (VPS)! Virtualizati pe sisteme IBM System X, Cisco Nexus 7K si IBM Storwize!

Tranzitia in Cloud va permite sa eficientizati activitatea departamentului IT, sa reduceti cheltuielile si sa beneficiati de un grad sporit de flexibilitate si control al infrastructurii.

Virtualizati?

Bun venit in viitor!

Tranzitia in Cloud va permite sa eficientizati activitatea departamentului IT, sa reduceti cheltuielile si sa beneficiati de un grad sporit de flexibilitate si control al infrastructurii.

High Performance

Next-gen Intel Xeon Scalable Processors, 10Gbps Nexus 7K switching si Fibre Channel SAN Storage ofera performante ridicate pentru operatiuni eficiente in mediile de cloud.

Scalabilitate Flexibila

Nivelul Core de virtualizare implementat in Euro Data Center permite scalare flexibila fara downtime la disponibilitate resurse compute si storage.

Trafic Nelimitat

La EUDC credem in libertatea de a genera trafic in internet. De aceea oferim clientilor nostri trafic outbound nelimitat pentru oricare dintre conexiunile oferite. Carrier Neutral.

Suport Tehnic

Migrare initiala, provizionare OS si scalarea sunt incluse. Remote hands 24/7 conform EUDC TCG si SLA. Sunteti pe maini bune!

Securitate

Protejati-va cu Cisco ASA 5xxx Series sau FortiNet si beneficiati de protocoale de autentificare, confidentialitate si integritate a datelor. VPN sau 24/7 monitoring si rapoarte personale.

Configurator VPS

Fiecare business are nevoi diferite. De aceea, la EUDC, va puteti configura personalizat masinile virtuale cu resurse si aplicatii dedicate nevoilor dumneavoastra folosind configuratorul VPS EUDC.

Aveti un proiect care necesita Servere Virtuale?

Va multumim! Mesajul dumneavoastra a fost trimis echipei noastre. Veti fi contactat in curand.
Nume*
E-mail*
Telefon
Va rugam introduceti mesajul dvs. Minim 20 de caractere. Va multumim!*

Apasand pe butonul "Trimiteti" sunt de acord cu prelucrarea datelor mele - Citeste detalii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.