Infrastructure as a Service (IaaS)

Euro Data Center (EUDC) pune la dispozitia companiilor un serviciu de Public Cloud bazat pe infrastructura High Performance Computing virtualizata cu tehnologia VMware vSphere si vCloud Director. Acesta permite crearea rapida si facila a unui server virtual sau a unui cluster de servere virtuale, configurabile in functie de necesitatile fiecarei organizatii si gazduite pe masini fizice performante, redundante.

  • 99,998% SLA platforma
  • Scalabilitate flexibila si instanta
  • Customizare resurse
  • Incercati inainte sa cumparati
  • Pana la 18 Core per procesor
  • RAM pana la DDR4 2400 MHz
  • Storage IBM SSD / HDD
  • Fiberchannel SAN Storage

Contactati specialistii Euro Data Center pentru un Demo gratuit si convingeti-va de performantele serverelor virtuale (VPS)!

Virtualizati? Bun venit in viitor!

Tranzitia in Cloud va permite sa eficientizati activitatea departamentului IT,  sa reduceti cheltuielile si sa beneficiati de un grad sporit de flexibilitate si control al infrastructurii.

High Performance

Procesoarele de varf din familia Intel Xeon ofera cea mai buna performanta pentru operatiuni eficiente in mediile de cloud.

Scalabilitate Flexibila

Solutiile de virtualizare Euro Data Center ofera o platforma cu sclabilitate flexibila in functie de orice necesitate de business.

Suport Tehnic

Suportul pentru migrarea, implementarea, scalarea si monitorizarea sistemului dumneavoastra critic este inclus.

Trafic Nelimitat

La Euro Data Center credem in libertatea de a genera trafic in internet. De aceea oferim clientilor nostri trafic outbound nelimitat cu o conexiune de pana la 100Mbps.

Personalizare VPS

Fiecare business are nevoi diferite. De aceea, la Euro Data Center, va puteti configura personalizat masinile virtuale cu resurse si aplicatii dedicate nevoilor dumneavoastra.

Securitate

Protejati-va la nivel de IP si transport prin firewall-uri hardware Cisco ASA 5555 si beneficiati de protocoale de autentificare, confidentialitate si integritate a datelor.

Porniti serverul virtual in doar 3 pasi!

1

Configurarea personalizata

Procesoare / Memorii RAM / Spatii de stocare / Sisteme de operare / Firewall-uri / Solutii Anti-virus / Aplicatii baze de date

2

Testarea si verificarea

Testati solutia gratuit! Se poate ca ati sub- sau supradimensionat sistemul. Nu este nici o problema. Puteti scala flexibil.

3

Lansarea Serverului Virtual

Acum ca ati verificat si testat solutia personalizata, serverul virtual este gata de lansare. Totul in doar cateva minute.

Aveti un proiect care necesita Servere Virtuale? Contactati-ne