Cloud Computing

EUDC pune la dispozitia companiilor un serviciu de Public sau Private Cloud bazat pe infrastructura High Performance Computing virtualizata cu tehnologia VMware vSphere si vCloud Director. Acesta permite crearea rapida si facila a unui server virtual sau a unui cluster de servere virtuale, configurabile in functie de necesitatile fiecarei organizatii si gazduite pe masini virtuale fizice performante, redundante.

Demo inclus. Try before buy!
Storage Area Network (SAN)
Scalabilitate online
Functie High Availability (HA)
Service Level garantat
Platforma IBM Storwize

EUDC Cloud Computing este un produs complementar cu Conexiune Internet si Cloud Storage.

Tranzitia in Cloud va permite sa eficientizati activitatea departamentului IT, sa reduceti cheltuielile si sa beneficiati de un grad sporit de flexibilitate si control al infrastructurii.

Virtualizati?

Bun venit in viitor!

High Performance

Next-gen Intel Xeon Scalable Processors, 10Gbps Nexus 7K switching si Fibre Channel SAN Storage ofera performante ridicate pentru operatiuni eficiente in mediile de cloud.

Scalabilitate Flexibila

Nivelul Core de virtualizare implementat in Euro Data Center permite scalare flexibila fara downtime la disponibilitate resurse compute si storage.

Trafic Nelimitat

La EUDC credem in libertatea de a genera trafic in internet. De aceea oferim clientilor nostri trafic outbound nelimitat pentru oricare dintre conexiunile oferite. Carrier Neutral.

Suport Tehnic

Migrare initiala, provizionare OS si scalarea sunt incluse. Remote hands 24/7 conform EUDC TCG si SLA. Sunteti pe maini bune!

Securitate

Protejati-va cu Cisco ASA 5xxx Series sau FortiNet si beneficiati de protocoale de autentificare, confidentialitate si integritate a datelor. VPN sau 24/7 monitoring si rapoarte personale.

Configurator

Fiecare business are nevoi diferite. De aceea, la EUDC, va puteti configura personalizat masinile virtuale cu resurse si aplicatii dedicate nevoilor dumneavoastra folosind configuratorul EUDC.

Beneficiati de servicii IT flexibile, la cerere, prin utilizarea resurselor partajate

HYPER-V Cloud Privat

Bazat pe Azure Stack HCI, este un cluster Windows Server 2019 hiperconvertit care foloseste hardware validat pentru a rula sarcini de lucru virtualizate in locatie. Solutiile Azure Stack HCI folosesc hardware validat Microsoft pentru a asigura performanta si fiabilitate optime si includ suport pentru tehnologii precum unitati NVMe, memorie persistenta si retea de acces direct la memorie (RDMA).

Azure Stack HCI

Solutia hyperconvergenta de la Microsoft, care combina mai multe produse:

Hardware de la un partener OEM
Windows Server 2019 DC edition
Windows Admin Center

Consolidarea sarcinilor de lucru virtualizate

Consolidati aplicatiile vechi pe o infrastructura eficienta, hiperconversata. Folositi eficienta cloud pentru a rula centre de date hyper-scale, cum ar fi Microsoft Azure.

Beneficiile solutiei HCI

Solutii integrate de calcul / stocare la nivel inalt disponibile si la cerere, usor de furnizat noi servicii IT si de a reduce timpul de desfasurare. O performanta mai buna si un cost total redus.

Eficiente hiperconversate

Soluțiile Azure Stack HCI reunesc puterea de calcul, stocare si retea extrem de virtualizate pe servere si componente x86 standard din industrie. Combinarea resurselor in acelasi cluster faciliteaza utilizarea, gestionarea si scalarea. Gestioneaza cu alegerea automatizarii liniei de comanda sau a Windows Admin Center. Obtineti performante de top pentru aplicatiile serverului dvs. cu Hyper-V, tehnologia hipervisor de baza a Microsoft Cloud si tehnologia Storage Spaces Direct cu suport integrat pentru NVMe, memorie persistenta si acces la memorie directa (RDMA) retele. Pastrati aplicatiile si datele in siguranta cu masini virtuale protejate, segmentare de retea micro si criptare nativa.

Unelte de management si System Center

Azure Stack HCI utilizeaza acelasi virtualizare si software de stocare ca si Azure Stack Hub. Cu toate acestea, cu Azure Stack HCI avem drepturi complete de administrare asupra clusterului si putem gestiona oricare dintre tehnologiile sale:

  • Hyper-V
  • Storage Spaces Direct
  • Software Defined Networking
  • Failover Clustering

Pentru a gestiona aceste tehnologii, utilizam urmatoarele instrumente de management:

  • Windows Admin Center
  • System Center
  • PowerShell
  • Alte unelte, precum Server Manager si MMC snap-ins
  • 5Nine Manager pentru mediul multi-tenant

Tehnologii

Aveti un proiect care necesita Cloud Computing?

Va multumim! Mesajul dumneavoastra a fost trimis echipei noastre. Veti fi contactat in curand.
Nume*
E-mail*
Telefon
Va rugam introduceti mesajul dvs. Minim 20 de caractere. Va multumim!*

Apasand pe butonul "Trimiteti" sunt de acord cu prelucrarea datelor mele - Citeste detalii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.