Scroll Top

Managed Backup

Continuitatea afacerii este esentiala pentru orice companie. De la sisteme care gestioneaza volume mari de date, la aplicatii sau servicii online, EUDC iti poate oferi solutia completa pentru protectia datelor.

Minimizati pierderile de date pentru sarcini de lucru critice cu obiective pentru punctele de recuperare (RPO – Recovery Point Objective) aproape de zero, revenind la cea mai recenta stare sau moment in timp (RTO – Recovery Time Objective).
EUDC este Veeam Backup and Replication Service Provider.

Pastrati datele dvs. in siguranta in caz de Ransomware
Preveniti pierderea veniturilor prin protectia datelor
Asigurati implementarea planurilor de continuitate a afacerii
Recuperati datele importante intr-un timp foarte scurt
Ce este Managed Backup ?

Un serviciu de Managed Backup va ofera posibilitatea de a apela la un Service Provider pentru crearea si stocarea copiilor de siguranta ale datelor critice. Astfel puteti sa va concentrati pe activitatile dvs. de zi cu zi.
Nicio afacere nu isi poate permite sa neglijeze backup-ul datelor. Solutiile noastre va vor proteja datele critice si vor reduce la minim posibilitatea pierderii de date.

EUDC va poate ajuta in urmatoarele scenarii:

EUDC Managed Backup

Solutii complet gestionate de backup si recuperare pentru serverele dvs. fizice, serverele virtuale, statiile de lucru. Concentrati-va la afacerea proprie, fara sa fie nevoie sa fiti expert in backup si recuperare. Noi va oferim consultanta si solutia optima pentru implementarea politicii de backup necesara afacerii dvs.

Backup pentru serviciile EUDC

Backup as a Service pentru toate serviciile EUDC. De la servere virtuale sau dedicate la solutiile de stocare in Cloud. EUDC este Veeam Backup and Replication Service Provider.

EUDC Cloud Connect

Realizati deja backup folosind solutiile Veeam? In acest caz, EUDC poate facilita posibilitatea salvarii automate a backup-urilor si in Cloud. Astfel veti avea stocate copiile de rezerva intr-o locatie secundara, respectand principiul de buna practica 3-2-1.

Regula 3-2-1

Regula 3-2-1 afirma ca trebuie sa pastrati trei copii ale datelor dvs., stocate pe doua tipuri de suport diferite, cu o copie in alta locatie (offsite).
Dar obtinerea copiilor de rezerva din locatia dvs. poate fi o provocare datorita latimii de banda limitate, volumele de date in continua crestere si lipsa resurselor necesare construirii sau intretinerii unei locatii offsite.
Cu EUDC Cloud Connect, puteti stapani Regula 3-2-1 fara a arunca bani si resurse in locatii offsite sau adaugarea latimii de banda. Noi va oferim solutii de stocare in Cloud pentru datele dvs., asigurand totodata o securitate avansata.