Scroll Top

Colocare Data Center

EUDC ofera servicii de colocare in propriul centru de date de mare densitate, dezvoltat si implementat de specialisti IBM dupa cele mai inalte standarde de securitate.

Carrier-Neutral Data Center
InRow Rack-Cooling
Fara Taxa de instalare
Remote Hands inclus
Colocare per Rack Unit / ½ Rack / Rack dedicat
Acces Data Center securizat pe 6 nivele
Data Center as a Service
Euro Data Center furnizeaza infrastructura necesara gazduirii serverelor si interconectarii tuturor echipamentelor IT&C intr-un mediu securizat si profesional.

Izolare Seismica

Server Rack-urile noastre sunt izolate seismic cu platforme ISO-Base pentru o protectie garantata a echipamentelor in cazul unor cutremure de pana la 7,5 grade.
vezi video

High Density

Toate cabinetele noastre sunt de capacite High Density fiind configurate standard pentru a electroalimenta si racii 10KW/Rack, scalabil pana la 25KW/Rack.

Cabinete Rack

Euro Data Center este dotat cu cabinete Rack APC Netshelter SX prevazute cu PDU-uri redundante si masurabile. Accesul la Rack este securizat prin cod analogic / RFID.

Detectie & Stingere Incendiu

Euro Data Center beneficiaza de un sistem de detectie si stingere VESDA + NOVEC 1230, ce permite continuitatea activitatii si a comunicatiilor in caz de incendiu.

Electroalimentare redundanta

Pentru asigurarea continuitatii furnizarii cu energie electrica Euro Data Center beneficiaza de UPS APC Symmetra 550KW si 2 generatoare AKSA 550 KVA.

Carrier-Neutral Data Center

Euro Data Center promoveaza abordarea "Carrier-Neutral" si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.