Scroll Top
Servicii Data Center
Libertate de a alege

Disaster Recovery si Cloud Backup

Alegeti unul dintre serviciile Data Center
colocation colocation

Colocare

cross-connect cross-connect

Cross Connect

dedicated-server dedicated-server

Servere Dedicate

managed-backup managed-backup

Managed Backup

Un centru de date (Data Center) este o locatie fizica dedicata protectiei si ingrijirii datelor, precum si stocarii, procesarii, gestionarii si transmiterii informatiilor in format digital.

Componente ale standardelor de securitate fizica si digitala a centrelor de calcul sunt in oglinda cu cele din domeniul militar. Pozitia unui Data Center este una strategica. Securitatea si disponibilitatea reprezinta prioritatile principale.
CENTRE DE DATE PROPRII

Beneficiul real al clientilor reprezinta gazduirea intregii infrastructuri IT in centrul de date propriu. EUDC este Service Provider, respectiv proprietar unic pe Euro Data Center din Judetul Brasov. EUDC furnizeaza infrastructura IT ca serviciu (IaaS, PaaS, si SaaS), pe echipamente proprii, din propriul centrul de date construit in 2014 in Brasov, respectiv in Kyndryl Petrom City Bucuresti, propietate OMV-Petrom si IBM Corporation. Clientii EUDC variaza de la companii web startup, companii multinationale si organizatii finaciar-bancare pana la operatori globali de telecomunicatii.

DESIGN SI SECURITATE

Proiectarea si implementarea Euro Data Center au fost realizate de catre IBM Corporation. Designul modular-scalabil, denumit in continuare SMDC (Scalable Modular Data Center), permite o flexibilitate ridicata privind colocarea si virtualizarea, respectiv instalarea rapida de cabinete de pana la 25 KW putere instalata si ridicarea de intregi clustere de masini virtuale in cateva minute. Accesul in Data Center reprezinta autentificarea prin 6 zone: personal paza, RFID si acces biometric. Paza 24/7, CISCO ASA 5xxx-grade Firewalls, sunt standard in Euro Data Center.

FLEXIBILITATE TOTALA: NET-NEUTRALITY

EUDC promoveaza abordarea „Carrier-Neutral” sau „Net-Neutral” si ofera clientilor sai flexibilitatea de a se interconecta cu orice tip de operator de date, local sau international. Cross-Connect in EUDC Telco Room sau in Kyndryl Petrom City WAN room ofera flexibilitate completa.

UPTIME MASURAT

Parametrul esential pentru un centru de date este timpul neintrerupt de functionare (uptime) de la data de initial start-up. Euro Data Center a inregistrat un uptime de 99,999% de la data lansarii in 2014.

SERVICII IT CUSTOMIZABILE

Produsele EUDC includ o arie larga de servicii IT in Cloud, de la servere fizice dedicate pana la solutii complexe de Disaster Recovery interconectate prin retele redundante internationale cu sediile principale ale clientilor nostri in regim neutru (Net Neutral).

Valeriu Nistor
IBM Romania
Country Director

Utilizand expertiza avansata si instrumentele de proiectare, am dezvoltat o solutie bazata pe cele mai noi tehnologii pentru centrele de date pentru a ajuta clientul sa implementeze rapid solutiile IT si de comunicatii, asigurand o flexibilitate sporita, o reducere a costurilor operationale, a complexitatii si a riscurilor.

Aveti un proiect cu care va putem ajuta?

    Contacteaza-ne

    Str. Traian Grozavescu nr. 9, 500091, Brasov, Romania