Stocare Cloud

EUDC va ofera un serviciu de cloud storage folosind o arhitectura solida prin platforme SAN redundante pe echipamente performante de la IBM, gazduite in propriul centru de date in Euro Data Center. Conectati-va la datele dumneavoastra securizat si flexibil de pe dispozitivul mobil (iOS, Android, Windows Phone), de acasa (MacOSX, Linux, Windows) sau de la birou (Windows Enterprise).

Trafic nelimitat
Medii de stocare IBM Storwize
Multiple protocoale de acces SFTP / NFS / CIFS / SMB
Design de arhitectura facilitat de EUDC

Disk Array Storage

Disk Array reprezinta un sistem de Disk Storage ce contine discuri multiple. Se diferentiaza de functionalitatile de virtualizare si RAID si funtioneaza pe controllere specifice Disk Array, respectiv Cache in forma de RAM volatil si memorie flash non-volatila.

Redundanta este specifica prin componente de tip controller, surse electroalimentare, ventilatoare, etceterea) astfel incat toate SPOF (single points of failure) sunt eliminate din design.

Storage Area Network (SAN)

Fibre Channel este un protocol pus la dispozitie pentru transmisii seriale, continue si de inalta viteza pentru volume mari de date. Storage Area Network (SAN) functioneaza peste standardul Fibre Channel. Ratele de transfer ce pot fi atinse cu aceasta tehnologie ajung pana la 32 Gbit/s cu Gen6 Fibre Channel.
Fibre Channel aloca un WWNN (world wide node name) pentru fiecare dispozitiv si un WWPN (world wide port name) pentru fiecare port a unui dispozitiv. Aceasta valoare de 64-bit aloca tuturor dispozitivelor Fibre Channel cu un "unique identification feature".
Fibre Channel se bazeaza si pe protocoale cum ar fi SCSI sau IP in layerele superioare din OSI layer model. Acest lucru faciliteaza folosirea drive-relor si as software-ului existent. Fibre Channel ajunge la o capacitate de date utila de peste 90%, fata de Ethernet unde se ajunge de la 20% pana la 60%.

Nivel de redundanta: +++
Nivel de performanta: +++

Acces convenabil si securizat la spatiul de stocare

Serviciul de Cloud Storage oferit de EUDC va ajuta sa eliminati procesele de achizitie a echipamentelor de stocare date. Salvati timp si resurse pentru implementarea solutiilor noi si beneficiati de disponibilitate ridicata si flexibilitate de scalare imediata, fara downtime. Externalizati operatiuniile de configurare, operare si suport si pastrati focus pe gestiune si management.

Aveti un proiect care implica servicii de Stocare Cloud?

Va multumim! Mesajul dumneavoastra a fost trimis echipei noastre. Veti fi contactat in curand.
Nume*
E-mail*
Telefon
Va rugam introduceti mesajul dvs. Minim 20 de caractere. Va multumim!*

Apasand pe butonul "Trimiteti" sunt de acord cu prelucrarea datelor mele - Citeste detalii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.