Colocare Data Center

Euro Data Center ofera servicii de colocare in propriul centru de date de mare densitate, dezvoltat si implementat de specialisti IBM dupa cele mai inalte standarde de securitate.

  • Carrier-Neutral Data Center
  • Fara Taxa de instalare
  • Colocare per Rack Unit / ½ Rack / Rack dedicat
  • InRow Rack-Cooling
  • Remote Hands inclus
  • Acces Data Center securizat pe 6 nivele

Data Center as a Service

Euro Data Center furnizeaza infrastructura necesara gazduirii serverelor si interconectarii tuturor echipamentelor IT&C intr-un mediu securizat si profesional.

Izolare Seismica

Server Rack-urile noastre sunt izolate seismic cu platforme ISO-Base pentru o protectie garantata a echipamentelor in cazul unor cutremure de pana la 7,5 grade.

High Density

Toate cabinetele noastre sunt de capacite High Density fiind configurate standard pentru a electroalimenta si racii 10KW/Rack, scalabil pana la 25KW/Rack.

Cabinete Rack

Euro Data Center este dotat cu cabinete Rack APC Netshelter SX prevazute cu PDU-uri redundante si masurabile. Accesul la Rack este securizat prin cod analogic / RFID.

Detectie & Stingere Incendiu

Euro Data Center beneficiaza de un sistem de detectie si stingere VESDA + NOVEC 1230, ce permite continuitatea activitatii si a comunicatiilor in caz de incendiu.

Electroalimentare redundanta

Pentru asigurarea continuitatii furnizarii cu energie electrica Euro Data Center beneficiaza de UPS APC Symmetra 550KW si 2 generatoare AKSA 550 KVA.

Carrier-Neutral Data Center

Euro Data Center promoveaza abordarea „Carrier-Neutral” si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.

Utilizând expertiza avansată şi instrumentele de proiectare, am dezvoltat o soluţie bazată pe cele mai noi tehnologii pentru centrele de date pentru a ajuta clientul să implementeze rapid soluţiile IT şi de comunicaţii, asigurând o flexibilitate sporită, o reducere a costurilor operaţionale, a compexităţii şi a riscurilor

Valeriu NistorCountry Director, IBM România
Aveti un proiect care implica servicii de Colocare? Contactati-ne