Carrier Neutral Data Center

Libertate de a alege

BYOP – Bring Your Own Provider

UPCTelekomOrangeVodafoneRCS-RDSCombridge

Disaster Recovery si Backup in Centrul Romaniei:

  • 625m altitudine medie
  • Cel mai apropiat Disaster Recovery de Bucuresti
  • 500m diferenta de altitudine fata de Bucuresti
  • Risc seismic redus
  • Fasie seismica separata de cea a capitalei
  • Data Center licentiat de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc

Euro Data Center

Tur Virtual

Un centru de date (Data Center) este o locatie fizica dedicata protectiei si ingrijirii datelor, precum si stocarii, procesarii si transmiterii informatiilor in format digital.

Data Center propriu

Beneficiul real al clientilor reprezinta gazduirea intregii infrastructuri IT in centrul de date propriu in constructia proprie. Euro Data Center este furnizor, respectiv proprietar unic. EUDC furnizeaza infrastructura IT ca serviciu (IaaS, PaaS, si SaaS), pe echipamente proprii, din centrul de date construit in 2014 in Brasov, ce se afla sub mentenanta IBM Corporation. Clientii nostri variaza de la companii web startup, companii multinationale si organizatii finaciar-bancare pana la operatori globali de telecomunicatii.

Design si securitate

Proiectarea si implementarea Euro Data Center au fost realizate de catre IBM Corporation. Designul modular-scalabil, denumit in continuare SMDC (Scalable Modular Data Center), permite o flexibilitate ridicata privind colocarea si virtualizarea, respectiv instalarea rapida de cabinete de pana la 25 KW putere instalata si ridicarea de intregi clustere de masini virtuale in cateva minute. Accesul in Data Center reprezinta autentificarea prin 6 zone: personal paza, RFID si acces biometric.

FLEXIBILITATE TOTALA: NET-NEUTRALITY

Euro Data Center promoveaza abordarea „Carrier-Neutral” si ofera clientilor sai flexibilitatea de a se interconecta cu orice tip de operator de date, local sau international.

Uptime 99,998%

Parametrul esential pentru un centru de date este timpul neintrerupt de functionare (uptime) raportat la durata unui an calendaristic. Euro Data Center se mandreste cu un uptime de 99,998%.

Servicii IT integral customizabile

Produsele noastre includ o arie larga de servicii IT in Cloud, de la servere fizice dedicate pana la solutii complexe de Disaster Recovery interconectate prin retele redundante internationale cu sediile principale ale clientilor nostri in regim neutru (Net Neutral).

Utilizând expertiza avansată şi instrumentele de proiectare, am dezvoltat o soluţie bazată pe cele mai noi tehnologii pentru centrele de date pentru a ajuta clientul să implementeze rapid soluţiile IT şi de comunicaţii, asigurând o flexibilitate sporită, o reducere a costurilor operaţionale, a compexităţii şi a riscurilor

Valeriu NistorCountry Director, IBM România
Aveti un proiect care implica infrastructura IT? Contactati-ne