Disaster Recovery Data Center

Cu serviciul de Disaster Recovery & Business Continuity de la Euro Data Center va puteti crea o locatie secundara de data back-up cu echipamente echivalente celei din locatia principala. Astfel aveti garantia ca datele și aplicatiile dumneavoastra raman disponibile si functioneaza in parametrii optimi, indiferent de natura incidentului cu care va confruntati.

Echipamente Hardware
Fara taxa de instalare
Solutii de High Availability si Replicare
Colocare echipamente
Licente OS
Electroalimentare si racire
Licente Virtualizare
Solutii de comunicatii
Solicitati o cotatie

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

O gama larga de evenimente neprevazute pot afecta grav organizatiile si pot interveni in funcționarea normala a acestora. Pierderile din intreruperea afacerii sunt adesea mult mai mari decat alte pierderi cum ar fi daunele asupra proprietatii de exemplu.

Serviciul Disaster Recovery & Business Continuity conceput de Euro Data Center (EUDC) este adaptat nevoilor business-ului tau.

Riscuri reduse

Cu Euro Data Center puteti realiza replicarea datelor, aplicatiilor si serverelor critice intr-un centru de date securizat, special conceput pentru a face fata oricand, oricarui tip de eveniment neprevazut.

Continuitatea Afacerii

Euro Data Center va ajuta sa creati o solutie de Disaster Recovery scalabila si flexibila, conceputa conform parametrilor RTO impusi de planul dumneavoastra de continuitate a afacerii.

Cost Control

Eliminati eforturile investitionale mari pentru implementarea unui plan de Disaster Recovery. Euro Data Center va ajuta sa aveti vizibilitate totala asupra costurilor in orice moment.

Aveti un proiect care implica servicii de Disaster Recovery?

CONTACTATI-NE