Disaster Recovery

Timpul de oprire este scump

Luati masuri pentru a va proteja si consolida sarcinile de lucru virtualizate in fata esecurilor neprevazute ale sistemului, a erorilor utilizatorilor sau a atacurilor de tip ransomware.

Cu serviciul EUDC Disaster Recovery puteti crea o locatie secundara de data back-up cu echipamente echivalente celei din locatia principala. Astfel aveti garantia ca datele și aplicatiile dumneavoastra raman disponibile si functioneaza in parametrii optimi.

Echipamente Hardware
Solutii High Availability si Replicare
Colocare echipamente
Licente OS si Virtualizare
Electroalimentare si racire
Solutii de comunicatii

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

O gama larga de evenimente neprevazute pot afecta grav organizatiile si pot interveni in funcționarea normala a acestora. Pierderile din intreruperea afacerii sunt adesea mult mai mari decat alte pierderi cum ar fi daunele asupra proprietatii de exemplu. EUDC Disaster Recovery este adaptat nevoilor oricarui business.

Va puteti baza pe infrastructura EUDC Cloud Computing (IaaS) pentru a preveni timpii de oprire. Solutiile noastre implica un serviciu de Public sau Private Cloud bazat pe infrastructura High Performance Computing virtualizata cu tehnologia VMware vSphere si vCloud Director. Puteti replica intreaga dvs. infrastructura VMware, in oricare locatii Euro Data Center.

Riscuri reduse

Puteti realiza replicarea datelor, aplicatiilor si serverelor critice intr-un centru de date securizat, special conceput pentru a face fata oricand, oricarui tip de eveniment neprevazut.

Continuitatea Afacerii

Creati o solutie de Disaster Recovery scalabila si flexibila, conceputa conform parametrilor RTO impusi de planul dumneavoastra de continuitate a afacerii.

Cost Control

Eliminati eforturile investitionale mari pentru implementarea unui plan de Disaster Recovery. Noi va ajutam sa aveti vizibilitate totala asupra costurilor in orice moment.

Aveti un proiect care implica servicii de Disaster Recovery?

Va multumim! Mesajul dumneavoastra a fost trimis echipei noastre. Veti fi contactat in curand.
Nume*
E-mail*
Telefon
Va rugam introduceti mesajul dvs. Minim 20 de caractere. Va multumim!*

Apasand pe butonul "Trimiteti" sunt de acord cu prelucrarea datelor mele - Citeste detalii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.