https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layers2.svg
Servere Virtuale

Datorita avantajelor virtualizarii, Cloud-ul va permite sa cresteti mai profitabil, fara nevoia de a mai adauga infrastructura fizica IT.

https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_server_cloud.svg
Cloud Storage

Conectati-va la datele dumneavoastra securizat, flexibil si facil de pe dispozitivul preferat, din orice locatie cu access la internet. VPN inclus.

https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layout_4lines.svg
Colocare

Beneficiati de infrastructura redundanta pentru gazduirea serverelor si interconectarea echipamentelor IT&C intr-un mediu High Density.

https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_life_buoy.svg
Disaster Recovery

Garantia ca datele si aplicatiile dumneavoastra raman disponibile si functioneaza in parametrii optimi, in orice situatie (inclusiv in caz de seism).

https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_squares.svg
Servere Dedicate

Eliminati cheltuielile cu achizitia, mentenanta si managementul infrastructurii IT optand pentru performanta dedicata cu costuri predictibile.

https://eudc.ro/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_display.svg
Virtual Desktop

Cresteti agilitatea businessului dumneavoastra si eficientizati activitatea departamentului IT cu solutiile de Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Clienti Referinta

UPC

Tehnologii

Utilizând expertiza avansată şi instrumentele de proiectare, am dezvoltat o soluţie bazată pe cele mai noi tehnologii pentru centrele de date pentru a ajuta clientul să implementeze rapid soluţiile IT şi de comunicaţii, asigurând o flexibilitate sporită, o reducere a costurilor operaţionale, a compexităţii şi a riscurilor

Valeriu NistorCountry Director, IBM România