Servicii Data Center

Libertate de a alege

Disaster Recovery si Cloud Backup

Situat in Centru Romaniei
625m altitudine medie
Cel mai apropiat centru de Disaster Recovery de Bucuresti
500m diferenta de altitudine fata de Bucuresti
Risc seismic redus
Fasie seismica separata de cea a capitalei

Alegeti unul dintre serviciile Data Center

Euro Data Center

Tur Virtual

Un centru de date (Data Center) este o locatie fizica dedicata protectiei si ingrijirii datelor, precum si stocarii, procesarii, gestionarii si transmiterii informatiilor in format digital.

Componente ale standardelor de securitate fizica si digitala a centrelor de calcul sunt in oglinda cu cele din domeniul militar. Pozitia unui Data Center este una strategica. Securitatea si disponibilitatea reprezinta prioritatile principale.

CENTRE DE DATE PROPRII

Beneficiul real al clientilor reprezinta gazduirea intregii infrastructuri IT in centrul de date propriu. EUDC este Service Provider, respectiv proprietar unic pe Euro Data Center din Judetul Brasov. EUDC furnizeaza infrastructura IT ca serviciu (IaaS, PaaS, si SaaS), pe echipamente proprii, din propriul centrul de date construit in 2014 in Brasov, respectiv in IBM Petrom City Bucuresti, propietate OMV-Petrom si IBM Corporation. Clientii EUDC variaza de la companii web startup, companii multinationale si organizatii finaciar-bancare pana la operatori globali de telecomunicatii.

DESIGN SI SECURITATE

Proiectarea si implementarea Euro Data Center au fost realizate de catre IBM Corporation. Designul modular-scalabil, denumit in continuare SMDC (Scalable Modular Data Center), permite o flexibilitate ridicata privind colocarea si virtualizarea, respectiv instalarea rapida de cabinete de pana la 25 KW putere instalata si ridicarea de intregi clustere de masini virtuale in cateva minute. Accesul in Data Center reprezinta autentificarea prin 6 zone: personal paza, RFID si acces biometric. Paza 24/7, CISCO ASA 5xxx-grade Firewalls, sunt standard in Euro Data Center.

FLEXIBILITATE TOTALA: NET-NEUTRALITY

EUDC promoveaza abordarea „Carrier-Neutral” sau "Net-Neutral" si ofera clientilor sai flexibilitatea de a se interconecta cu orice tip de operator de date, local sau international. Cross-Connect in EUDC Telco Room sau in IBM Petrom City WAN room ofera flexibilitate completa.

UPTIME MASURAT

Parametrul esential pentru un centru de date este timpul neintrerupt de functionare (uptime) de la data de initial start-up. Euro Data Center a inregistrat un uptime de 99,999% de la data lansarii in 2014.

SERVICII IT CUSTOMIZABILE

Produsele EUDC includ o arie larga de servicii IT in Cloud, de la servere fizice dedicate pana la solutii complexe de Disaster Recovery interconectate prin retele redundante internationale cu sediile principale ale clientilor nostri in regim neutru (Net Neutral).

Utilizând expertiza avansată şi instrumentele de proiectare, am dezvoltat o soluţie bazată pe cele mai noi tehnologii pentru centrele de date pentru a ajuta clientul să implementeze rapid soluţiile IT şi de comunicaţii, asigurând o flexibilitate sporită, o reducere a costurilor operaţionale, a complexităţii şi a riscurilor

Valeriu Nistor

Country Director, IBM Romania, 2014

Aveti un proiect care implica infrastructura IT?

Va multumim! Mesajul dumneavoastra a fost trimis echipei noastre. Veti fi contactat in curand.
Nume*
E-mail*
Telefon
Va rugam introduceti mesajul dvs. Minim 20 de caractere. Va multumim!*

Apasand pe butonul "Trimiteti" sunt de acord cu prelucrarea datelor mele - Citeste detalii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.