Scroll Top

Blog

colocare
Ce sunt serviciile de colocare?

Serviciile de colocare sunt ideale pentru afacerile care doresc sa aiba sisteme proprii hardware si software in timp ce beneficiaza de securitatea gazduirii lor partiale sau totale intr-un data center.

vdn
Protejeaza datele cu un VDN

„Virtual Dispersive Networking” este o tehnologie revolutionara care a adus securitatea cibernetica la un pas in fata catre protectia informatiei transmise prin diferite metode online.

hardauth
Folosesti Hardware Authentication?

Cu totii cunoastem sistemele de two-step-authentication prezente pe la toate serviciile online din lumea moderna. Acestea ofera un grad mai inalt de securitate pentru utilizatorii care nu vor sa riste compromiterea conturilor si a datelor personale stocate pe diferite platforme.

uita-de-pierderea-datelor-draas-e-aici
Uita de pierderea datelor – Disaster Recovery as a Service e aici!

O companie care activeaza in mediul online trebuie sa ia inca din primele momente ale activitatii, diferite decizii legate de asigurarea serviciilor oferite, chiar si in situatii de dezastru. In acest fel, se pot evita diferite tipuri de erori, timpi morti ale unui serviciu, pierderea datelor esentiale sau a intregii aplicatii.

utilitatea-unui-vps-cum-sa-renunti-la-camera-serverelor
Utilitatea unui VPS – Cum sa renunti la camera serverelor?

Pana in ziua de azi, o mare parte a intreprinderilor au lovit zidul de „resurse limitate”, „securitate slabita” si „dificultate de setup” a unui server sau a unei masini virtuale. Dificultatea de a avea o constructie de acest tip, care ocupa spatiu in birou si necesita mentenanta si atentie incepe sa devine o problema a trecutului.

daas-avantaje-pentru-afacerile-mici-si-mijlocii
DaaS – Avantaje pentru afacerile mici si mijlocii

Companiile pot iesi in evidenta in piata extrem de competitiva de astazi cu ajutorul unei tehnologii eficiente care sa faca fata necesitatilor zilnice si sa tina cont de obiectivele organizatiei.